KUJDES! Si ta dalloni nëse niveli i sheqerit në gjak është i ulët apo i lartë, ekspertët tregojnë arsyet

Sheqeri është një nga produktet që shkakton më shumë dëm në organizëm. Njeriu mund të vuajë nga konsumi i tepërt i sheqerit por edhe ai i mangët. Ekspertët i kanë identifikuar të dy ekstremitetet si hiperglicemia dhe hipoglicemia.