Pas deklaratës se Lorencit, Keisi qan: Nuk kam qenë në lidhje me të, ishte thjesht njohje

Keisi ka shpërthyer në lot pas spektaklit të djeshëm. Ajo nuk e ka pritur aspak mirë deklaratën e Lorencit që ata kanë qenë të lidhur jashtë shtëpisë. Gjatë një bisede me Luizin, Keisi i ka thënë se nuk kanë qenë të lidhur por në një njohje. Ajo ka shtuar se nuk do donte të hapej fare si temë.

Luizi: Nuk e ka bërë për të të dëmtuar lojën ty

Keisi: Nuk e kam për atë

Luizi: Po për ça? Për faktin se me demek po të del nami që ke qenë e lidhur?

Keisi: Nuk kam qenë e lidhur, kemi patur njohjen tonë, ça lidhje ka se kemi një jetë aty jashtë po në momentin që ti futesh brenda unë dal shumë shëmtuar. Nuk do doja të hapej fare si temë. Nuk kam pasur dëshirë.

Luizi i tha se Lorenci nuk e ka bërë për të ulur atë.

Keisi: E kuptoj, po ta kishte menduar. Nga ana tjetër Lorenci po qëndronte i mërzitur dhe i vetmuar në dhomën e grimit.

'Nuk kam qenë e lidhur', Keisi shpërthen në lot